.

.

levylisa Fa Fonal Tál Horgolt Tál, Fa Kötés Tál Fonal Jogosultja Nagy Fonal, Tál, Fa, Fonal Tál Kötés(63.7)

levylisa Fa Fonal Tál Horgolt Tál, Fa Kötés Tál Fonal Jogosultja Nagy Fonal, Tál, Fa, Fonal Tál Kötés(63.7)

HUF 3373.65
Készleten
A boltban

Anyag : bambuszból Készült fa egy fényes kivitelben.Sima felületen teszi szereti, minden tál más a textúrája, akkor az egyetlen fonal tálat, ami a tiéd.Egyszerű Használat : A fonal tálak kötés jellemző a hullámos nyílásba, hogy elkapja a fonalat, mint a kötött, amely lehetővé teszi a fonalat, hogy folyamatosan táplálja az örvény, miközben megakadályozza gubanc.A fonal jogosultja tál is van két lyuk, amely tökéletes tárolására a kötőtű.Ajándék Ötlet : A fonal tál, könnyen lehet végezni körül, így kötött, bárhol, bármikor választhat.Ez lesz a legjobb ajándék, az anya, a nagymama, vagy a szeretett személy.Mérete kb. 3" (7,5 cm), magassága, átmérője 6.1"(15,5 cm).Szín : Nincs Fedél.

Főbb jellemzők

Anyag:
Fa
Mérete kb. 3 (7,5 cm), magassága, átmérője 6.1(15,5 cm) :
Jellemzők:
Ez tökéletes fonal labdák, ahol van egy csomó maradék fonalak, hogy használja fel.Tartja a fonalat labdát egy hely, fonal, hogy szabadon mozogni, anélkül, hogy kiugrását meg nem gurul le az öledbe, vagy a kötés kosár. :
Erős, sima fonal, tálak,kívül-belül a tál sima, Nem durva élek,nem károsítja a fonalat. :
Függetlenül attól, hogy a Valentin-napi Ajándék a párjának,vagy mint egy Születésnapi Ajándék az anya vagy a nagymama az élet, ez a prémium, gyönyörű kötött tál egy nagyszerű ötlet. Is alkalmas ad barátok, akik szeretik, hogy fonal, kézműves, különösen a :
Csomag tartalma:
1 x Üres Fonal tál (Nem beleértve a fonalat, horgolt horog , egyéb kiegészítők ) :

Neked is tetszeni lehet