.

.

HWF Kis 14 Kerék Egykerekű a Gyerekek, Fiúk, Lányok, Tökéletes Kezdő Kezdő Uni-Ciklus, az 5-9 Éves, a Kisebb Gyerekeknek

HWF Kis 14 Kerék Egykerekű a Gyerekek, Fiúk, Lányok, Tökéletes Kezdő Kezdő Uni-Ciklus, az 5-9 Éves, a Kisebb

HUF 33349.05
Készleten
A boltban

- Teljesen új, 14 hüvelykes Kerék Egykerekű a somatology design, kiváló minőség, ez csak az egyik keres!. - Skid bizonyíték, design, külső gumi, meg a pedált, hogy megakadályozzák, hogy csúszik.Ülés kezelni a kezdő kapaszkodni lovaglás közben. - Ideális a kezdő, valamint a szakemberek, különösen a gyerekek, tizenévesek, hogy a gyakorlatban a lovaglás, valamint javítja az egyensúlyt.Ez egy jó ajándék, Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, gyerekek, barátok.Tökéletes sport, gyakorlása & szabadidős tevékenységek. - Ez a könnyű, tartós egykerekű könnyen telepíthető.Gyorszáras nyeregcső bilincs, valamint egy csavarkulcs jön a egykerekű, befejeződik a telepítés perc, készülj fel egy izgalmas, amíg vicces lovaglás pillanatban. - Nyújtunk magas minőség Egykerekű ügyfeleink számára, bármilyen probléma akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, a végső filozófiája az, hogy az ügyfeleknek egy jó vásárlási élmény, a legmagasabb minőségi termékek 100% - os szolgáltatás Hozzáállás, hogy minden ügyfél, jó kívánságok, hogy körülötted mindenki!. - Lovaglás egykerekű, hogy a vonat az egyensúlyt, erőt.Akár kezdő vagy profi lovas, inkább fontos, hogy válassza ki a megfelelő egykerekű, jó minőségű. - Specifikáció : 14" kerék (14" x 1,75" Gumiabroncs) Súly : 150 Lbs, illik az alkalmazandó magasság 43" 47"Állítható kerékpár magasság : 22" - 28"- Jellemzői : Nagy, mind a Kezdő, valamint a Szakemberek, a Férfiak, mind a Women Rational célja szerint somatology mozgás features Quick kiadás nyeregcső bilincs, valamint egy csavarkulcs jön a központ könnyen installation Skid bizonyíték, design, külső gumi, meg a pedált, hogy megakadályozzák, hogy csúszik.Műanyag fogantyú a helyet a kezdő kapaszkodni, miközben lovas - Csomag Tartalma : 1 x Kerék Egykerekű - Megjegyzés : Kezdő kéne utasításai alapján vagy kíséri az oktatók a biztonság.A legjobb hely a képzés hátsó fedélzetre vagy egy baseball pályán egy drótkerítésen.Válasszon egy füves területen, szilárd, lapos földet, majd szorítsa meg a kerítést.- Ügyfélszolgálat : garantáljuk, hogy teljesen elégedett & abban az esetben, elégedetlenség, vissza a teljes vételárat.Nem teszek fel kérdéseket.Ez a kötelezettségvállalás & a garancia.- Meleg Megjegyzés : Kérjük, szíveskedjen lehetővé teszi, 1-2 cm eltérés.A képek profi fotós, kérem, értse meg, a különbségek okozta világítás gyakorolt hatások, valamint a monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb.

Főbb jellemzők

14 kerék (14 x 1,75 Gumiabroncs) :
Súly határ:
150Lbs, megfelel az alkalmazandó magasság 43 47
Állítható kerékpár magasság:
22 - 28
- Funkciók:
Nagy, mind a Kezdő, valamint a Szakemberek, a Férfiak, mind a Nők :
Racionális célja szerint somatology mozgás funkciók :
Gyorszáras nyeregcső bilincs, valamint egy csavarkulcs jön a egykerekű az egyszerű telepítés :
Csúszás bizonyíték, design, külső gumi, meg a pedált, hogy megakadályozzák, hogy csúszik. Műanyag fogantyú a helyet a kezdő kapaszkodni lovaglás közben :
- A Csomag Tartalma:
1 x Kerék Egykerekű :
- Értesítés:
Újonc kell lovagolni utasításai alapján vagy kíséri az oktatók a biztonság. A legjobb hely a képzés hátsó fedélzetre vagy egy baseball pályán egy drótkerítésen. Válasszon egy füves területen, szilárd, lapos földet, majd szorítsa meg a kerítést. :
- Ügyfélszolgálat:
Garantáljuk, hogy teljesen elégedett & abban az esetben, elégedetlenség, vissza a teljes vételárat. Nem teszek fel kérdéseket. Ez a kötelezettségvállalás & a garancia. :
- Meleg Megjegyzés:
Kérjük, szíveskedjen lehetővé teszi, 1-2 cm eltérés. :
A képek profi fotós, kérem, értse meg, a különbségek okozta világítás gyakorolt hatások, valamint a monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb. :

Neked is tetszeni lehet